Three elevations of the property were completely re-skinned in natural stone which changed the look of a plain brickwork residence, into a traditional country house. An extension was erected in matching natural stone and the internal renovation was completed to an extremely high standard. The whole project was managed by us from start to finish including hiring and site managing internal tradesmen who were experts in their fields.

The gentle stone colours blend perfectly into the countryside setting and the feature gable roofline and porch over the front door make the property look three dimensional and inviting to visitors.

A Waft stone boundary wall and matching stone garden pergola were created with Indian natural stone paving that made the garden area into an outdoor room of the house, creating interesting places to sit and enjoy being a part of the natural surrounding woodlands.

Renovation and Extension, Heath – 2015
Date

January 3, 2014

Client

Heath House

Category

GENERAL BUILDER, REFURBISHMENT