A luxurious holiday cottage we built for a client using natural Waft stone, in the lovely village of Shirland close to Alfreton. It was an old barn that we completely renovated to look in-keeping with its natural woodland environment, while giving the interior every possible luxury and convenience.

Open Plan living at its very best. A spacious living/kitchen/dining area has been designed for people who want to get away from it all to enjoy the beauty and tranquility offered by this idyllic location.

It is a light, bright, stunning detached barn situated on a working farm and equestrian centre, with sheep, hens and a very friendly dog. The barn is next to a golf course, overlooking rural countryside and with the owner living on-site. We hear from the client that it is booked out all summer, with a waiting list!

Date

January 25, 2018

Category

STONEWORKS PROJECTS